Anlægning af have kan være et stort og omfangsrigt arbejde, og du kan derfor med fordel overlade arbejdet til professionelle. Hos MM Entreprenør kan vi hjælpe med anlægning af have, så du får en skøn oase, som du kan nyde hele året rundt.

Prisen på anlægning af have vil variere meget fra opgave til opgave. Du er derfor velkommen til at kontakte os og fortælle mere om din konkrete opgave, så vi kan give dig en skarp pris på anlægning af din have. Vi kører primært ud til opgaver i Tommerup, Broby og Faaborg, men vi tilbyder også at hjælpe med anlægning af have på resten af Fyn og i trekantområdet.

Professionel anlægning af have

Hos MM Entreprenør dækker vi en bred vifte af ydelser inden for anlægning af have, og vi kan derfor hjælpe med anlægning af græsplæne samt anlægning af fliser og anlægning af bed. Ved at gøre brug af os til anlægning af have, er du sikret et professionelt resultat, som du kan nyde godt af hver eneste dag. Lader du os stå for anlægning af din have, så kan du være sikker på at få en have, som er i tråd med dine ønsker. Med anlægning af have kan hjælpe med at friske mindre elementer op, som kan sætte prikken over i’et på haven. Skulle du ønske det, så kan vi også hjælpe med at give haven et helt nyt look.

Har du selv nogle tanker og ideer i forbindelse med anlægning af din have, så lytter vi selvfølgelig gerne til dem. Med vores store erfaring på området kan vi hjælpe dig med at skabe den have, du drømmer om, uanset om der er tale om en vedligeholdelsesfri version, eller om du drømmer om en grøn oase med massevis af blomster, farver og dufte. Vi har indgående erfaring med anlægning af græsplæne såvel som anlægning af fliser og anlægning af bed, og vi kan således hjælpe med at give alle dele af din have et løft, som kan gøre en markant forskel for det visuelle indtryk.