ENTREPRENØR SERVICE

 

Entreprenørafdelingen.

MM Entreprenør tilbyder mange løsninger indenfor entreprenørservice. Vi er eksperter indenfor vores felt, og vores viden og faglige kompetencer gør os i stand til at løfte mange forskellige og komplekse opgaver. Vi er altid opdaterede på certificeringer og uddannelse blandt medarbejdere, og vi arbejder løbende på at udvide og fremtidssikre vores maskinpark.

 

Vores entreprenør afdeling tilbyder

Kloakmester
Hvis du står og mangler en dygtig kloakmester til at tage sig af diverse opgaver inden for kloakering, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Læs mere…

Kloakering på Fyn

Mangler du en dygtig kloakmester til at klare din kloakering, så kan vi hos MM Entreprenør hjælpe dig på vej med at få lavet din helt nye kloakering.

Læs mere…

Belægning

Skal du have lavet en ny form for belægning i din virksomhed eller har du brug for at få anlagt en ny belægning op til en af dine bygninger, så kan vi hjælpe.

Læs mere…

Nedbrydning
Har du brug for at få foretaget en nedbrydning af en bygning på din grund, så kan vi hos Michaels Maskinstation hjælpe dig med nedbrydningen af denne bygning.

Læs mere…

Jordflytning

Uanset om der er tale om større eller mindre projekter, så tager vi os gerne af din jordflytning.

Læs mere…

Vintertjeneste
Snerydning og saltning handler om, at alle skal kunne færdes sikkert og undgå ulykker. Når jeres virksomhed eller ejendomsselskab laver en aftale med os, behøver I ikke bekymre jer om snerydning og saltning – det klare vi.

Læs mere…