Græssåning
Græssåning 2

Professionel græssåning

Hos MM Entreprenør kan vi tilbyde professionelt udført græssåning, så du kan gå sommeren i møde med en flot og tæt græsplæne, der stråler af sundhed, og som din nabo vil kaste lange og misundelige blikke efter. Vi udfører græssåning i private haver såvel som for virksomheder og offentlige instanser. Der er derfor ikke nogen opgave med græssåning, der er for lille eller for stor for os.

Vi har mange års erfaring med græssåning, og du er derfor sikret en professionel udførsel af opgaven. Vi kan tilbyde græssåning både i foråret og efteråret. Vælger du at få udført såning af græsplæne i foråret, så vil det dog tage lidt længere tid, før det flotte resultat viser sig, da græsfrøene har sværere betingelser for at spire på denne årstid. Der findes flere forskellige græsfrø, og hos MM Entreprenør kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvilken type græsfrø der egner sig bedt til såning af din græsplæne.

Græssåning til en god pris hos MM Entreprenør

Ved at vælge Michael, får du en kloakmester med mange års erfaring. Vores firma startede i april 1999, hvorfor vi har 20 års erfaring som kloakmester. Det betyder også, at vi har stor erfaring inden for mange forskellige arbejdsopgaver, hvorfor vi kan hjælpe dig med det meste, når det kommer til kloakering.

Kontakt os

Hos MM Entreprenør tilbyder vi græssåning til gode og konkurrencedygtige priser. Vil du have et tilbud på græssåning, så tag gerne kontakt til os. Vælger du os til at stå for græssåning i din have, så kan vi også rådgive dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder din græsplæne, så den holder sig smuk og grøn. På den måde sikrer vi, at du efter græssåning udført af MM Entreprenør får et flot resultat, som du kan have glæde af i mange år frem. Vi kan kontaktes på telefon 42 14 45 54, eller du kan sende en mail til os på: ml@mm-ent.dk.