MM Entreprenør består af et hold af dygtige medarbejdere, der kan udføre en bred vifte af opgaver inden for entreprenørservice. Skulle du stå og mangle en dygtig kloakmester, så kan du med fordel lade valget falde på vores kloakmester Michael.

MM Entreprenør blev grundlagt i 1999, og vi har således mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket kommer dig som kunde til gode, da du her er sikret godt og veludført arbejde.
 

Få et tilbud her
 

Kloakservice på Fyn og i trekantsområdet

Hvis du oplever problemer med kloakken, så vil du også hurtigt få problemer med både hygiejnen og med beskidt og ildelugtende vand. Hvis problemet er nede i selve kloakken, så får du brug for en autoriseret kloakmester, der kan udbedre problemet. På den måde er du sikker på at få ordnet problemet på effektiv vis, så din kloak snart fungerer optimalt igen.

Hos MM Entreprenør kan vi hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for kloakarbejde, og du kan med fordel tage kontakt til os, hvis du vil have opgaven udført på effektiv vis og til en skarp pris. Ved at gøre brug af MM Entreprenørs kloakmester er du sikret veludført arbejde, som du kan nyde godt af i lang tid fremover.  Vores kloakmester kan bistå ved etablering af ny kloak såvel som renovering af den nuværende. Vi kan ligeledes hjælpe ved kloakspuling, forsikringsskader og andre former for kloakservice.


Professionel Kloakservice og Kloakarbejde

Vores kloakmester kører primært ud til opgaver i Tommerup, Broby og Faaborg, men han rykker også gerne ud til kloakarbejde på resten af Fyn og i trekantområdet. Skulle du have brug for en kloakmester i resten af Danmark, så kan vi også her være behjælpelige. Vores kloakmester udfører en bred vifte af opgaver inden for kloakering og kloakservice, og han udgør således et godt valg, uanset om du skal have udbedret forsikringsskader eller skal have repareret en akut skade på kloakken.


Et stærkt hold

Vores kloakmester har et stærkt hold bag sig, og MM Entreprenør kan således også stå for varetagelse af mere omfattende opgaver inden for kloakering. Kloakmesteren tilbyder udførsel af arbejde for både private og erhvervskunder, og uanset opgavens omfang vil det være med fokus på at levere kloakarbejde af høj kvalitet. Samtidig er det også vigtigt for os at yde en god service, og vi starter derfor altid arbejdet med en grundig dialog med dig, så vi på den måde kan finde den helt rigtige løsning for dig.