Kontakt os for et tilbud i dag

Vi sørger altid for, at det stykke arbejde vi udfører, er lavet i den absolut bedste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med noget. Vi klarer gerne arbejdsopgaver for både private og erhverv.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet. Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 42 14 45 54

Du kan også kontakte os på ml@mm-ent.dk

Faktura mail: faktura@mm-ent.dk

Vores team

Når vi siger at vi stiller krav til os selv – så mener vi det. 
Vores medarbejdere er fagligt veluddannede og betydningen af deres kompetencer er vigtig for MM Entreprenør som arbejdsplads. Vi fordrer medarbejdernes selvstændighed, og arbejder ud fra en tanke omkring ansvar hos den enkelte ansatte. Vores specialister er eksperter indenfor deres fag, og vi vælger med omhu vores kollegaer, med fokus på effektivitet, selvstændighed og personlighed.

Vi er en virksomhed hvor alle skal kunne se hinanden i øjnene til hverdag, og vi møder derfor vores kollegaer i øjenhøjde og med et klap på skulderen. Vi bestræber os på at tilgodese alles behov, og vi går især op i at vores medarbejdere bliver veluddannede. Derfor bruger vi mange ressourcer på kurser og videregående uddannelser til vores personale. Vi ser os selv som en helhed, og ingen er stærkere end det svageste led. 

Vi har i øjeblikket 10 mand ansat ved MM Entreprenør, og vi ansætter løbende nyt personale da vores kapacitet øges og opgaverne bliver flere. Vi er glade for at se tilbage på den udvikling vi har gennemgået siden vores opstart i 1999, og vi bestræber os på fortsat udvikling og forbedring.