Anlæg af ridebaner 

Skal I have ny udendørs eller indendørs ridebane? Hos MM Entreprenør er vi specialister i at levere ridebaner i den korrekte sammensætning, der sikrer den bedste bund til jeres heste. 

Få et tilbud her

En velanlagt ridebane er både solid, jævn og har det helt rigtige underlag, der giver rytter og hest de bedste forudsætninger for at kunne træne optimalt. Bunden spiller en utrolig stor rolle når det kommer til træning af heste, da underlaget kan have en større påvirkning på hestens trivsel og sundhed. En korrekt anlagt ridebane med den rette bundtype, er nemlig med til at mindske risikoen for overbelastninger, påvirkninger fra støvpartikler og andre skader, der bl.a. kan opstå ved træning på dårligt underlag. 

En kvalitets ridebund er derfor en god investering, der kan hjælpe med at passe på din hest og samtidig give de bedste træningsrammer.

Vi laver både indendørs og udendørs ridebaner 

Vi tilbyder både indendørs ridehaller og udendørs baner til dressur og springning. Vi kan også hjælpe med: 

●    Etablering af ny ridebane
●    Nyt top lag på ridebane/ridehus
●    Udskiftning af eksisterende bund i ridehus
●    Levering af ny fiberbund
●    Afretning af ridebane og ridehus bund 

Er du i tvivl om hvad der skal ske med jeres ridebane eller ridehus, så hjælper vi naturligvis gerne med rådgivning og vejledning. Hos MM Entreprenør er vi specialister i anlægning af ridebaner og tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder ethvert behov for både professionelle og private ryttere. Vi leverer ridebaner i topkvalitet, så I får den mest værdifulde løsning.

En fiberbund er en populær løsning

En fiberbund er en rigtig god løsning, med flere fremragende egenskaber og fordele.
Fiberbunde består ofte af en blanding af sand og fibre, lavet af genbrugsmaterialer, eller af specifikke fibre designet til formålet. Dette skaber en elastisk og stabil overflade, der er stødabsorberende, og reducerer belastningen på hestens ben, og på den måde minimerer risikoen for skader. De stødabsorberende fiber ridebaner giver en mere behagelig oplevelse for hesten under ridning.

En af de andre fordele der er ved en fiberbund er, at de er kendt for at være slidstærke og langtidsholdbare. Selvfølgelig vil de kræve regelmæssig vedligeholdelse som harvning, og ved behov, påfyldning af fibermateriale for at kunne bevare den bedst mulige bund. Men alt i alt er det en utrolig god og holdbar bund, som I kan få glæde af i mange år. 

Få en løsning der passer til jeres behov

Skal I have lavet en ny ridebane, eller ønsker I at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer? Så kontakt os helt uforpligtende, og lad os tage en snak om jeres ønsker og hvilke muligheder der er. Vi hjælper med at finde den mest værdifulde løsning, der matcher jeres behov. 

Kontakt os på telefonnummeret 42 14 45 54 eller send en mail til ml@mm-ent.dk eller via kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.