Planering af jord

Hos MM Entreprenør tilbyder vi afretning og planering af marker. I Danmark oplever vi en stigende mængde nedbør, og ved at få foretaget en afretning af jorden vil overfladevandet blive ledt væk fra marken frem for at samle sig på marken. Planering er derfor en god investering, som hurtigt er tjent hjem igen, da den vil resultere i et øget udbytte. Hos MM Entreprenør kan vi med stor nøjagtighed flytte jord fra et område til et andet, så der skabes en jævn jordbund.

Få et tilbud her

Andre flader kan med tiden blive ujævne og hullede, og det kan enten være fordi, de fra starten er lagt på et ujævnt underlag, eller fordi jorden med tiden er sunket sammen. Hvis du ønsker at få dit areal pæn og jævn igen, så kan vi hos MM Entreprenør hjælpe med at udføre planering af en ujævn flade. Vi har maskinerne og den nødvendige ekspertise med planering til at sikre et flot resultat. En planering vil samtidig gøre den meget nemmere at holde, og det vil derfor være en god investering på både kort og lang sigt.

Ydelser indenfor planering og afretning

  • Grader Fyn/Trekants området
  • Afretning af ridebaner
  • Afretning af pladser
  • Afretning af sand
  • Afretning boldbaner
  • Afretning med GPS

Hos MM Entreprenør udlejer vi også grader med GPS, som kan afrette med fald i D3 med stor pression.

Kontakt os for et tilbud i dag

Hvis du har valgt os til at klare din planering af jord eller andet, så kan du være sikker på, at vi altid klarer opgaven til den aftalte pris og til den aftalte tid. Vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet, sådan at vores kunder er glade og tilfredse, når vi har løser en opgave for dem.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet. Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 42 14 45 54