Stensamler

Hos MM Entreprenør har vi fået en stensamler, som ved hjælp af avanceret teknologi kan opsamle sten i mange forskellige terræner. Det er en ydelse, som vi er utrolig glade for nu at kunne tilbyde vores kunder. Mange kender til udfordringen med, at enten en mark eller et græsareal er fuld af sten i forskellige størrelser, som gør det efterfølgende arbejde til en vanskelig opgave. De mange sten besværliggør nemlig både langbrug, byggeri og lignende, derfor er brug af stensamler væsentlig. Stensamleren gør arbejdet meget lettere, og den fjerner nemt de mange sten, så jorden igen kan fremstå brugbar og fungere til gældende behov.


Få et tilbud her


Stensamleren kan samle sten fra 25 mm og helt op til 500 mm i diameter, da den er forsynet med eget magasin, hvor stenene bliver samlet op. Maskinen har en arbejdsbredde på hele seks meter, som gør arbejdet mere effektivt. Desuden har stensamleren en meget høj kapacitet fra 0,5 hektarer til 3,6 hektarer i timen – alt efter mængden af sten.  Maskinen kan derudover tippe stenen i en vogn med en højde på helt op til 2,9 meter.

Vores stensamler er forsynet med brede dæk, så den kan tilgå mange former for terræn, og så mindsker det jordtrykket under udførelsen. I transportstilling kan stensamleren køre ind, hvor der kun er en åbning på 3 meter, som gør det muligt for maskinen at færdes og arbejde på båd små og store arealer.

God service og effektiv stensamler

Den nye stensamler gør det muligt for os hos MM Entreprenør at samle sten effektivt og med et godt resultat på både små og store arealer. Det sparer både dig og os tid i en allerede travl hverdag. Desuden slipper både vores samt eventuelt dine medarbejde for det hårde arbejdet, som det er at samle sten. Tiden og kræfterne kan bruges mere fornuftigt nu, hvor vi er i besiddelse af den smarte stensamler.

Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt os endelig, så vi kan finde den rette løsning med opsamling af sten hos dig. Vi kan samle sten på helt ned til 25 mm, så området kan blive renset helt for sten, inden du skal etablere en græsplæne, græsmark, specielle afgrøder, landbrug eller lignende. Det kan også være, at du skal have stableret vand, el, fibernet eller kloak, og så er vi hos MM Entreprenør også behjælpelig. Vi kører rundt i hele landet, så vi er klar til at hjælpe dig uanset, hvor du befinder dig.

Kontakt os for et tilbud på stensamling

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores ydelse omkring stensamling eller ønsker at få et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så giver vi dig den rådgivning og tilbyder den løsning, som passer netop til dig og dine behov. Vi tilgodeser vores kunder der, hvor de har brug for det. MM Entreprenør kører nemlig ud i hele landet, så vi kan uden problemer stå for stensamling hos dig – ingen opgave er for lille eller for stor hos os!

Uanset hvor du har brug for stensamling, så er MM Entreprenør din samarbejdspartner. Vores avancerede teknologi kan både anvendes til at samle sten på markarealer, græsarealer mv. Vi tilbyder stensamling for både private og erhvervskunder, så du skal ikke tøve med at kontakte MM Entreprenør til din opgave.

Du kan vælge at gøre brug af vores kontaktformular, hvor du har muligheden for at uddybe dine ønsker og behov. Så kan vi endnu lettere rådgive og hjælpe dig, når vi efterfølgende kontakter dig. Sammen finder vi den bedste løsning for dig! Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 42 14 45 54 – så hjælper vi dig så godt, som vi kan!