Bortkørsel af jord

Hvis du står overfor et større byggeprojekt, så vil der også komme til at være en masse overskydende jord. Derfor tilbyder vi hos MM Entreprenør at hjælpe dig med at lave jordflytning af det overskydende jord.

Uanset om der er tale om større eller mindre projekter, så tager vi os gerne af din jordflytning.

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet.

Fået tilbud her

Bortkørsel af jord til en skarp pris

Skulle du have jord til overs fra for eksempel udgravningen til en ny terrasse eller indkørsel, så kan du med fordel overlade arbejdet med bortkørsel af jord til os hos MM Entreprenør. På den måde kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført på effektiv vis.

Skulle du have opdaget, at jorden på din grund er forurenet, så står vi også gerne for afhentning samt bortskaffelse af jorden, og vi sørger selvfølgelig for, at det foregår på sikker vis, og at de gældende regler for forurenet jord bliver overholdt.

Prisen på bortkørsel af jord vil variere fra opgave til opgave, og det er derfor ikke muligt for os at give en fast pris på bortskaffelse og afhentning af jord. Prisen vil blandt andet afhænge af, om du også får andre opgaver udført hos os, da vi derved kan give dig et samlet tilbud. Ud over flytning af jord kan du derfor med fordel overveje, om vi også skal bistå med andre services inden for entreprenørservice såsom lægning af fliser, planering eller græssåning.

Stor maskinpark med alt udstyr

Vi råder over en stor maskinpark, hvilket gør os i stand til at udføre mange forskellige opgaver og imødekomme de flestes behov. Ønsker du udelukkende at benytte os til bortkørsel af jord, så vil prisen også afhænge af, om der er tale om forurenet jord, da prisen på udførsel af denne type opgave vil være højere.