Professionel og effektiv græssåning til en god pris

Hos MM Entreprenør kan vi tilbyde professionelt udført græssåning, så du kan gå sommeren i møde med en flot og tæt græsplæne, der stråler af sundhed, og som din nabo vil kaste lange og misundelige blikke efter. Vi udfører græssåning i private haver såvel som for virksomheder og offentlige instanser. Der er derfor ikke nogen opgave med græssåning, der er for lille eller for stor for os.

Få et tilbud her

Græssåning med Erfaring og Ekspertise

Vi har mange års erfaring med græssåning, og du er derfor sikret en professionel udførsel af opgaven. Vi kan tilbyde græssåning både i foråret og efteråret. Vælger du at få udført såning af græsplæne i foråret, så vil det dog tage lidt længere tid, før det flotte resultat viser sig, da græsfrøene har sværere betingelser for at spire på denne årstid. Der findes flere forskellige græsfrø, og hos MM Entreprenør kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvilken type græsfrø der egner sig bedt til såning af din græsplæne.


Kontakt os for et tilbud i dag

Hvis du har valgt os til at klare din græssåning, så kan du være sikker på, at vi altid klarer opgaven til den aftalte pris og til den aftalte tid – Naturligvis med det bedst mulige resultat.

Vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet, sådan at vores kunder er glade og tilfredse, når vi har foretaget en græssåning for dem.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og Trekantsområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet.

Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 42 14 45 54