42 14 45 54 ml@mm-ent.dk

Jordflytning i Trekantsområdet eller på Fyn

Bortkørsel af jord

Hvis du står overfor et større byggeprojekt, så vil der også komme til at være en masse overskydende jord. Derfor tilbyder vi hos MM Entreprenør at hjælpe dig med at lave jordflytning af det overskydende jord.

Uanset om der er tale om større eller mindre projekter, så tager vi os gerne af din jordflytning.

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet.

 

Bortkørsel af jord til en skarpt pris

Skulle du have jord til overs fra for eksempel udgravningen til en ny terrasse eller indkørsel, så kan du med fordel overlade arbejdet med bortkørsel af jord til os hos MM Entreprenør. På den måde kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført på effektiv vis. Skulle du have opdaget, at jorden på din grund er forurenet, så står vi også gerne for afhentning samt bortskaffelse af jorden, og vi sørger selvfølgelig for, at det foregår på sikker vis, og at de gældende regler for forurenet jord bliver overholdt.

Prisen på bortkørsel af jord vil variere fra opgave til opgave, og det er derfor ikke muligt for os at give en fast pris på bortskaffelse og afhentning af jord. Prisen vil blandt andet afhænge af, om du også får andre opgaver udført hos os, da vi derved kan give dig et samlet tilbud. Ud over flytning af jord kan du derfor med fordel overveje, om vi også skal bistå med andre services inden for entreprenørservice såsom lægning af fliser, planering eller græssåning. Vi råder over en stor maskinpark, hvilket gør os i stand til at udføre mange forskellige opgaver og imødekomme de flestes behov. Ønsker du udelukkende at benytte os til bortkørsel af jord, så vil prisen også afhænge af, om der er tale om forurenet jord, da prisen på udførsel af denne type opgave vil være højere.

bortkørsel af jord
jordflytning
flytning af jord
bortskaffelse af jord

Lad MM Entreprenør stå for bortkørsel af jord

Kontakt os gerne, hvis du vil have et godt tilbud på bortkørsel af jord. Du kan være sikker på, at vi klarer opgaven med jordflytning til den aftalte tid og til den aftalte pris. Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os på +45 42 14 45 54. Du kan også gøre brug af vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Vi sætter en ære i altid at have glade og tilfredse kunder, og lader du os stå for flytning af jord, så er du sikret god service fra start til slut samt arbejde i høj kvalitet. Der er derfor god grund til at kontakte MM Entreprenør allerede i dag for et godt og uforpligtende tilbud på flytning af jord.