42 14 45 54 ml@mm-ent.dk

Kloakering på hele Fyn

Vi klarer alle typer af kloakering

Mangler du en dygtig kloakmester til at klare din kloakering, så kan vi hos MM Entreprenør hjælpe dig på vej med at få lavet din helt nye kloak eller andet. Vi udfører kloakarbejde for private og erhverv.

Lige meget hvad det er, du skal have lavet, så står vi hos MM Entreprenør klar til at hjælpe dig med opgaven. Vores kloakmester, Michael, er ekspert inden for kloakarbejde, så du kan få den mest optimale løsning. Vi laver udstykninger for kommuner, boligforeninger og private, så hvad end du skal have lavet kloakering for en enkelt bolig eller en stor institution, så klarer vi hellere end gerne opgaven for dig. Når du har brug for at få lavet rodskæringer i forbindelse med din kloakering, så har vi specialudstyr til at ordne det på korrekt vis.

 

Kontakt os for tilbud på kloakarbejde

Når du lader os lave din opgave, så har vi altid fokus på, hvad dine ønsker for den nye kloakering er. Vi kommer gerne ud forbi og kigger på opgaven, sådan at vi sammen kan danne os et overblik omkring, hvor meget der skal laves, og hvor omfangsrig opgaven er. Vi sørger desuden for at holde dig informeret under hele forløbet, sådan at du ved, hvor langt vi er med opgaven.

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål angående arbejde med kloakering. Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet. Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon +45 42 14 45 54