Kontakt os her

  • MM Entreprenør
  • 42 14 45 54
  • Toftevej 46, 5690 Tommerup
  • ml@mm-ent.dk
ÅbningstiderMandag - Fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester

Michael Larsen
Mobil 42144554
ml@mm-ent.dk

Vores Team

Når vi siger at vi stiller krav til os selv – så mener vi det. 
Vores medarbejdere er fagligt veluddannede og betydningen af deres kompetencer er vigtig for MM Entreprenør som arbejdsplads. Vi fordrer medarbejdernes selvstændighed, og arbejder ud fra en tanke omkring ansvar hos den enkelte ansatte. Vores specialister er eksperter indenfor deres fag, og vi vælger med omhu vores kollegaer, med fokus på effektivitet, selvstændighed og personlighed. Vi er en virksomhed hvor alle skal kunne se hinanden i øjnene til hverdag, og vi møder derfor vores kollegaer i øjenhøjde og med et klap på skulderen. Vi bestræber os på at tilgodese alles behov, og vi går især op i at vores medarbejdere bliver veluddannede. Derfor bruger vi mange ressourcer på kurser og videregående uddannelser til vores personale. Vi ser os selv som en helhed, og ingen er stærkere end det svageste led. 

Vi har i øjeblikket 60 mand ansat ved MM Entreprenør, og vi ansætter løbende nyt personale da vores kapacitet øges og opgaverne bliver flere. Vi er glade for at se tilbage på den udvikling vi har gennemgået siden vores opstart i 1999, og vi bestræber os på fortsat udvikling og forbedring.

Vision og målsætning

Det er vores interesse at udvikle MM Entreprenør,  så vi kan imødekomme kunders ønsker og behov i fremtiden. I henhold til den brede vifte af opgaver vi varetager, vil vil løbende udvikle og opdatere vores nuværende maskinpark, og sørge for at vores medarbejdere er tilstrækkeligt certificerede og uddannede.

Vi vil bestræbe os på at føre en sund politik i forhold til miljø, og samtidig vil vi opdatere vores maskiner så de overholder alle standarder på området.