Planering af jord eller græsplæne

Hos MM Entreprenør tilbyder vi afretning og planering af marker. I Danmark oplever vi en stigende mængde nedbør, og ved at få foretaget en afretning af jorden vil overfladevandet blive ledt væk fra marken frem for at samle sig på marken. Planering er derfor en god investering, som hurtigt er tjent hjem igen, da den vil resultere i et øget udbytte. Hos MM Entreprenør kan vi med stor nøjagtighed flytte jord fra et område til et andet, så der skabes en jævn jordbund.

Også græsplæner kan med tiden blive ujævne og hullede, og det kan enten være fordi, de fra starten er lagt på et ujævnt underlag, eller fordi jorden med tiden er sunket sammen. Hvis du ønsker at få din græsplæne pæn og jævn igen, så kan vi hos MM Entreprenør hjælpe med at udføre planering af en ujævn græsplæne. Vi har maskinerne og den nødvendige ekspertise med planering til at sikre et flot resultat. En planering af græsplænen vil samtidig gøre den meget nemmere at holde, og det vil derfor være en god investering på både kort og lang sigt.

Mange års erfaring som kloakmester

Ved at vælge Michael, får du en kloakmester med mange års erfaring. Vores firma startede i april 1999, hvorfor vi har 20 års erfaring som kloakmester. Det betyder også, at vi har stor erfaring inden for mange forskellige arbejdsopgaver, hvorfor vi kan hjælpe dig med det meste, når det kommer til kloakering.

Afretning af grus

Hos MM Entreprenør kan vi også tilbyde afretning af grus, som sikrer, at lagtykkelsen er korrekt, og at overfladen bliver helt jævn. Vi tilbyder afretning af grus i Tommerup, Bellinge og omegn. Vi kan også tilbyde afretning af grusvej, så vandet kan løbe af, og vejen igen får en plan og jævn overflade.

Skal vi hjælpe dig med afretning eller planering? Så ring gerne til os på 42 14 45 54 eller send en mail til ml@mm-ent.dk.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet. Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 42 14 45 54.